IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит работи с ветеран от войната, който не бил чувал за него

27 септември 2013 08 23

Актьорът бил силно изненадан, че 90-годишният мъж не знае кой е той

Брад Пит, Снимка: Reuters

Брад Пит, Снимка: Reuters

Вярвате или не, все още има хора по света, които не са чували за Брад Пит. Наскоро актьорът дори се запозна с възрастен мъж – ветеран от Втората световна война, който си нямал на представа кой е той.

90-годишният господин трябвало да консултира любимия на Анджелина Джоли за новия му филм „Fury", в който Пит кара танк като командир на отряд от Втората световна война.

Брад бил впечатлен от неинформираността на Питър Комфорт, но повече го вълнували уменията му зад волана на военната машина. Той го поканил да присъства на снимките на лентата във Великобритания.

„Г-н Пит беше много приятелски настроен и любезен. Но в действителност аз не знаех кой е той. Тогава му казах: „нямах представа кой си до миналата вечер, Тогава те проверих в Google и видях, че си участвал в много филми". Той и останалите от екипа избухнаха в смях", обясни Питър.

Героят от войната се почувствал доста поласкан, че поискали съвети от него и на драго сърце им разказал всичко, което е преживял и научил.

„Ще ми бъде интересно да видя филма като излезе", добавил Питър.

Премиерата на лентата със сигурност ще бъде през 2014 г. До момента няма точна дата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари