IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад зарадва Анджи с диаманти

1 октомври 2013 06 45

Джоли се сдоби със сребърна гривна за щастие от Хонг Конг

Брад и Анджи, Снимка: Reuters

Брад и Анджи, Снимка: Reuters

Казват, че диамантите са най-добрият приятел на жените. Е, ако това е вярно, то Анджелина Джоли наскоро се сдоби с още приятели, тъй като любимият ѝ Брад Пит я зарадва с диамантено колие на стойност 250 000 долара по време на посещението им в Хонг Конг през септември.

Двойката, която бе обявена за най-печелившата в киноиндустрията, след като приходите ѝ за 12 месеца са в размер на 50 млн. долара, е прекарала доста време в бижутерски магазин.

„Те си купиха часовник Parmigiani (скъпа швейцарска марка) и няколко други продукта"развълнувано разкри Кристи Ю, ПР на веригата бижутерии пред сп. People.

Според Facebook страницата на магазина Пит е купил и верижка с висулка на Джоли, която носи името „ Sunray" и е обсипана с диаманти, както и сребърна гривна, която обещава „щастие и сигурност".

Най-новата придобивка на Анджи.

В момента Анджи и Брад са далече един от друг, като Джоли е в Австралия заедно с три от децата им – Пакс, Захара и Шайло, докато блондинът е в Англия с Нокс и Вивиън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари