IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл и Катрин заживяха отново заедно

1 октомври 2013 08 47

Двойката сложи край на „почивката“ от брака си

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Бракът на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс е повече от динамичен. До вчера двойката беше разделена, а ето че според нова информация, актьорите отново живеят заедно под един покрив.

Източник разкри пред Daily Mail, че Майкъл е помолил съпругата си да даде още един шанс на брака им и е преместил нещата си в общия им апартамент в Бедфорд, Ню Йорк.

„Майкъл помоли Катрин за още един опит и тя се съгласи. И то не само заради общото благо на децата им. Когато са заедно, те са невероятна двойка. Новината е страхотна и Катрин се чувства на върха на света", каза източникът пред медията.

Дъглас и Джоунс започнаха да излизат заедно през март 1999 г. Година по-късно се ожениха, а през август тази година обявиха публично, че си взимат „почивка" един от друг, но няма да се развеждат, а ще работят върху брака си.

Миналия месец Майкъл спечели награда „Еми", която посвети на съпругата и децата си. „Искам да благодаря на Катрин за нейната подкрепа, на децата си Дилън и Карис... Надявам се скоро да ми позволят да видя и сина си Камерън", каза тогава Дъглас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Имало едно време... ( преди 10 години )