IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Родригес е бисексуална

2 октомври 2013 06 17

Феновете пък я мислели за лесбийка

Мишел и Вин, Снимка: Reuters

Мишел и Вин, Снимка: Reuters

Актрисата от „Бързи и яростни" Мишел Родригес си пада както по мъже, така и по жени. Дамата, която играе горещата, но корава мацка в лентата с високи скорости, разкри най-накрая своите сексуални предпочитания, след като от години феновете я мислят за лесбийка.

Въпреки че 35-годишната звезда бе спрягана за гадже на Оливие Мартинес и Вин Дизел, тя никога не е потвърждавала по какъвто и да е начин подобни слухове.

„Не съм се появявала на червения килим с мъж, така че хората се чудят: „Какво прави тя с вагината си?". Освен това винаги играя героини, които са к*чки, тъй че феновете предполагат и че съм лесбийка. Е, те не са далеч от истината. Била съм и с двата пола. Прекалено съм любопитна, за да не се възползвам, когато ми се появи някаква възможност. Мъжете са интригуващи, мацките също", сподели актрисата.

По-рано брюнетката се пошегува, че е необвързана, защото не може да намери един привлекателен мъж в Лос Анджелис. „Харесвам мъжкари. Метросексуалните мъже, които си лакират ноктите не ме привличат. По тази причина е и фактът, че от 8 години живея в Ел Ей, не може да ме вините, че нямам партньор", каза тогава Мишел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари