IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Миа Фароу е дете на Франк Синатра, а не на Уди Алън

2 октомври 2013 09 03

Актрисата разкри отдавна пазена тайна пред списание Vanity Fair

Ронан и Миа; Снимка: Getty Images

Ронан и Миа; Снимка: Getty Images

Миа Фароу призна чак сега (след 25 години), че синът ѝ Ронан Фароу е по-скоро дете на Франк Синатра, а не на режисьора Уди Алън. Актрисата, която има четири биологични и пет осиновени деца, има три дълги връзки зад гърба си – с композитора Андре Превен, с режисьора Уди Алън и с музикалната легенда Франк Синатра, за когото е била омъжена по-малко от две години между 1966 и 1968 г.

68-годишната Миа споделя, че Франк е бил голямата любов на нейния живот и че тя е продължавала да спи с него дълго време след развода им. Тя призна: „Ние никога не сме се разделяли наистина."
Запитана от списание Vanity Fair дали Ронан, който се води единственото ѝ биологично дете от Уди Алън, може да е син на Синатра, тя казва: „Може би", намеквайки че винаги се е съмнявала в това.
Въпреки че на 25-годишния Ронан никога не е правен ДНК тест, той винаги е бил третиран като член на семейство Синатра. Дъщерята на певеца - Нанси каза преди години в публичен имейл: „Ронан е част от нас и ние сме благословени да го имаме в нашия живот".

Франк почина през 1998 г. на възраст от 82 години. Ронан Фароу е роден в края на 1987-а и по-скоро прилича на красивия певец, отколкото на грозноватия режисьор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Mishle44 ( преди 10 години )
Съдейки единствено и само по тази снимка-момчето прилича изцяло на майка си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар