IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Робърт Дауни Джуниър тръгна по неговите стъпки

3 октомври 2013 06 54

...и по-точно по тези със зависимостите

Робърт и сина му; Снимка: Getty Images

Робърт и сина му; Снимка: Getty Images

Големият син на Робърт Дауни Джуниър – Индио е влязал в клиника, за да лекува зависимостта си към болкоуспокояващи лекарства. 20-годишното момче е в процес на рехабилитация в момента.

Майката на Индио – актрисата Дебора Фалконър, потвърди лечението на сина си пред списание National Enquirer. „Това е кошмар за Робърт, защото момчето му никога не е било в беда преди," казва източник пред изданието. „Той се моли за възстановяването на Индио."

Самият актьор е известен с това, че в миналото е борил своите зависимости към алкохола и наркотиците. Робърт беше женен за актрисата Дебора между 1992 и 2004 година. Тя го напуска още през 1996 г., след като го арестуват за притежание на наркотици и оръжие.

През 2001 година актьорът успя да се пребори с демоните си, а малко по-късно (през 2005 г. ) се ожени за филмовата продуцентка Сюзън Левин, която роди втория му син Екстън през 2012 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари