IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли натяквала на Лиъм, че го е направила звезда

3 октомври 2013 11 42

А той не смеел да я зареже от чувство за вина

Последната обща снимка на бившите годеници; Снимка: Reuters

Последната обща снимка на бившите годеници; Снимка: Reuters

Според последните слухове Майли Сайръс е карала Лиъм Хемсуърт постоянно да ѝ се чувства задължен и затова той не е намирал сили месеци наред да я зареже. Все пак австралийският актьор набра смелост и го направи в началото на септември, отменяйки годежа си с нея. 4-годишната връзка на двамата беше в криза още от началото на 2013-та, но Лиъм все отлагаше трудното решение, защото се чувствал виновен пред Майли.

Приближен на красивия австралиец, споделя пред RadarOnline.com, че Сайръс непрекъснато му е натяквала, че го е направила звезда и че ако не е била връзката му с нея, всички досега да са го забравили.

20-годишната звезда на „Дисни“ се запозна с 23-годишния Хемсуърт на снимачната площадка на филма от 2009 „Последната песен“. Продуценти на този филм са Майли и майка ѝ Тиш Сайръс. Тоест, двете дами избрали русокосия младеж на кастинга за актьори и той много добре знае, че дължи славата си до голяма степен на тях.

„Майли беше супер манипулативна с Лиъм и непрекъснато му вменяваше чувство за вина, с което го принуждаваше да остане с нея“, каза източникът.

„Тя всеки ден му напомняше, че го е направила звезда и че го е представила пред света." Според източникът нейното скандално поведение напоследък е в резултат на това, че тя се чувства отхвърлена от мъжа, когото обича.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари