IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Джулиан Мур блесна на Алеята на славата в Холивуд

4 октомври 2013 06 25

Дамата получи звезда номер 2507

Джулиан Мур, Снимка: Reuters

Джулиан Мур, Снимка: Reuters

Прелестната Джулиан Мур се сдоби със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Актрисата бе почетена този вторник (01.10) и блестеше в жълта рокля от колекцията на Dolce & Gabbana.

Номинираната за „Оскар“ актриса получи 2507-ата звезда на прочутото почетно място, където са наредени стотици талантливи актьори.

Джулиан се появи заедно със семейството си – съпруга ѝ Барт Фройндлих и двете им деца Кал (15) и Лив (11). До нея беше и режисьорът Джей Роуч, който режисира лентата „Game Change“, за която дамата спечели награда „Еми“, влизайки в ролята на Сара Пейлин.

„Джулиан Мур спечели сърцата ни с невероятната си работа на големия екран. Тя е една от най-талантливите и чаровни актриси на нашето време и за нас е чест да ѝ дадем звезда на Алеята на славата“, каза продуцентът на церемониите по връчването на звезди Анна Мартинес.

Мур има две номинации за „Оскар“ за поддържаща роля (за участието си в лентите „ Boogie Nights" и „ The Hours") и две за най-добра актриса за ролите си в „The End of an Affair“ и „Far From Heaven“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари