IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармен Електра заби 25-годишен певец

4 октомври 2013 08 46

41-годишната актриса излиза с младока Макс Джордж

Кармен Електра, Снимка: Reuters

Кармен Електра, Снимка: Reuters

Актрисата от „Спасители на плажа“ Кармен Електра е поредната холивудска знаменитост, която си хвана значително по-младо гадже. 41-годишната едрогърда красавица излиза от около два месеца с певеца от групата „Wanted“ Макс Джордж.

Младокът е само на 25 години, което прави възрастовата разлика помежду им цели 16 години. Двамата се срещат по време на снимките на сериите „ The Wanted Life“, в които участват и младежите от бандата.

„Когато се запознаха в Ел Ей, те веднага усетиха искрите помежду им. Тогава обаче само си размениха номерата. После Макс започна да ѝ изпраща съобщения. Излизаха тайно на няколко срещи, но решиха да го карат по-бавно“, разкри източник пред Daily Star.

Влюбените са запазили отношенията си от публичното пространство най-вече по желание на Макс, който бе съкрушен, след като бившето гадже на продуцента Саймън Коуел – Жасмин Ленард разкри на всеослушание за забежката си с Джордж.

„Макс беше много разстроен след признанията на Ленард и затова сега реши да не се поставя в подобна позиция“, каза източникът.

Макс Джордж, Снимка: Reuters

За разлика от него Кармен не е толкова срамежлива, що се отнася до личния ѝ живот, който е обществено достояние. Дамата бе омъжена за кратко за Денис Родман, с когото се разведе през 1999 г., а след това мина под венчилото и с китариста Дейв Наваро, като бракът им издържа цели 5 години – до 2007 г.

Електра бе сгодена и за Роб Патерсън, а също така за кратко бе гадже и на Саймън Коуел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

геврек ( преди 10 години )
Да забиеш означава да вкараш в нещо тясно, неупотребявано или отскоро употребяващо се. Този случай е обратен - върху нещо младичко се е надянало като разпорена стара чанта НЕЩО, което притежателката му е експлоатирала отдавна и много пъти - въпреки, че не e гума да се изтрие, но нещото поражда стрес у носителя на младата шпага, върху която всеки надянат геврек или кифла създава неудобство пред останалия бъзикчийски и присмехулен свят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар