IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелена Бонъм Картър отрича изневярата на мъжа си

4 октомври 2013 11 25

Преди няколко дни Тим Бъртън беше хванат от папараците да целува блондинка пред заведение

Хелена и Тим; Снимка: Reuters

Хелена и Тим; Снимка: Reuters

„Абсолютна глупост“ нарече Хелена Бонъм Картър слуховете, че режисьорът Тим Бъртън ѝ изневерява с блондинка.
Актрисата и нейният дългогодишен партньор, който е и баща на двете ѝ деца, беше уловен от папараците в страстна целувка с мистериозна руса жена.
47-годишната Хелена нарече кадрите „спекулация“, настоявайки, че Тим и блондинката са приятели.
Нейният говорител заяви пред вестник Daily Express: „Това е абсолютна глупост, снимките са взети, докато Тим и жената са били в голяма компания от приятели и колеги.“
Провокативните кадри се появиха в медиите вчера (3 октомври) и разбуниха духовете във Великобритания, където известното семейство живее от години.
55-годишният режисьор и Бонъм Картър са известни освен като тандем в изкуството и в живота, и с това, че имат доста нестандартна връзка. Те никога не са живели под един покрив, но пък имат съседни къщи в престижния квартал на Лондон Хампстед и се смятат за сплотено семейство.

Последната обща изява на двойката в публичното пространство беше през март тази година, като на събитието присъстваха и децата им Били и Нел.

Тим се влюби в Хелена докато снимаха римейка на „Планетата на маймуните“. След това двойката е работила по много други филми заедно, включително „Алиса в страната на чудесата“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари