IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин и Майкъл официално се събират в Деня на благодарността

8 октомври 2013 09 27

Двамата ще празнуват в тесен семеен кръг

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Майкъл и Катрин, Снимка: Reuters

Преди броени дни излезе информация, че Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са се събрали и живеят под един покрив. Daily Mail съобщи, че актьорът е помолил съпругата си да даде шанс на 13-годишния им брак и да опита отново и тя се е съгласила и то не само в името на децата им Дилън и Карис.

Според в. The Sun обаче официалното събиране на звездите ще се случи в Деня на благодарността, който американците празнуват на 28 ноември. Тогава Катрин и Майкъл ще се съберат на официална вечеря в тесен семеен кръг в апартамента им в Ню Йорк.

„Те пазят всичко около тях в тайна. Още не са се събрали като истинска двойка, но не свалят халките от ръцете си. Фокусирали са се да прекарват повече време с децата си и да се забавляват“, каза източник пред медията.

Въпреки че през последните месеци актьорите не живеят заедно, те не са спрели да си общуват. Дъглас дори посвети своята награда „Еми“ на Катрин и децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари