IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Джъд се грижи за потрошения си съпруг Дарио Франчити

8 октомври 2013 11 31

След като автомобилният състезател претърпя тежка катастрофа

 Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ашли Джъд се грижи за отчуждения си съпруг Дарио Франчити, след като той претърпя тежка катастрофа в неделя (6 октомври). Актрисата е плътно до автомобилния състезател след сериозния инцидент, въпреки че двамата обявиха през януари, че се разделят след 12-годишен брак.

Дарио е пострадал по време на състезанието IndyCar в Хюстън. Пилотът е със счупен десен глезен, мозъчно сътресение и фрактура на гръбнака. 40-годишният шотландец от италиански произход е претърпял операция на глезена веднага след катастрофата.

„Благодаря на всички за добрите пожелания. Те означават много за мен...“, написа Дарио, който е трикратен победител в престижното състезание Indianapolis 500.

Все още нито Джъд, нито Франчити са подали молба за развод и не е ясно дали са се помирили или просто са останали в добри, приятелски отношения. Двамата нямат деца, но отглеждаха няколко кучета.

„Ние взаимно решихме да сложим край на брака ни, но винаги ще бъдем семейство и ще продължаваме да ценим нашите отношения, които се крепят на любов, почтеност и уважение“, се казваше в официалното изявление на двойката в началото на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари