IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Галахър иска попечителство над кучетата си с Никол

8 октомври 2013 12 12

Двойката има и син, но проблемът за попечителството помежду им е за кучетата

Лиъм и Никол в добрите времена; Снимка: Getty Images

Лиъм и Никол в добрите времена; Снимка: Getty Images

Казват, че домашните любимци стават като членове на семейството и който има куче, вероятно не би подложил това твърдение под съмнение. А сред звездите има дори такива, които страдат за своите четириноги повече, отколкото за собствените деца. Наскоро певецът Лиъм Галахър и съпругата му Никол, с която са в процес на развод, изпаднаха в остър спор не заради попечителството на 12-годишния си наследник, а заради двете си кучета.

Лиъм, който се изнесе в северната част на Лондон, където живее с настоящата си изгора Деби, настоявал да прекарва повече време с двата им дакела – Руби Тюсдей и Бриджит Бардо.

„Лиъм иска да си подели попечителството над кучетата им с Никол. Той няма да се откаже от тях. Сърцето му се къса, че не прекарва повече време с любимците си“, каза източник, цитиран от Female First.

Никол, която все още не може да преживее предателството му, след като разбра, че има извънбрачно дете от Лиса Горбани, нямала никакво намерение да удовлетвори това негово искане.

„Лиъм сподели на Никол какво чувства към кучетата им, но тя няма да улесни живота му“, разкри друг източник пред Daily Star .

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари