IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил и Грейс се събраха

9 октомври 2013 10 10

Дебра Месинг и Ерик Маккормак се появиха заедно на събитие

Дебра и Ерик; Снимка: Getty Images

Дебра и Ерик; Снимка: Getty Images

Звездите от „Уил и Грейс“ – Ерик Маккормак и Дебра Месинг се събраха на червения килим седем години след спирането на техния хитов сериал по NBC. Двамата се появиха заедно в чест на ветерана режисьор – Джеймс Бъроус, който беше зад камерата на всеки епизод от тяхното 8-годишно шоу, което се излъчваше между 1998 и 2006 г.

Сериалът разказваше за приятелството между Уил – адвокат-гей и Грейс – хетеросексуална вътрешна дизайнерка, които живееха под един покрив. Шоуто популяризираше съвместното съжителство и поносимостта към хомосексуалистите. Комедийният сериал беше супер успешен както в Америка, така и в Европа.

Някогашните най-добри приятели (от малкия екран) се зарадваха да си припомнят за времето си в шоуто. „Беше супер“, каза 50-годишният Маккормак.

„С Дебра понякога се виждаме на вечеря в Ню Йорк и дори не ни се налага да си правим резервация за ресторант, защото веднага сервитьорите ни намират места и ни питат дали ще ни дават по телевизията.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари