IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейдън официално призна, че е сгодена

10 октомври 2013 06 56

Дата за сватбата още няма

Хейдън и Кличко, Снимка: Reuters

Хейдън и Кличко, Снимка: Reuters

Апетитното миньонче Хейдън Панетиер дълго време отказваше да коментира годежа си с шампиона по бокс в тежка категория Владимир Кличко. По-рано тази година актрисата се сдоби с диамантен пръстен, който блестеше ярко на пръста ѝ, но така и продължаваше да мълчи ще има ли сватба между нея и половинката ѝ или не.

В началото на седмицата звездата от „Нешвил“ гостува в шоуто „ Live With Kelly & Michael“ с огромна змия на врата си. „Малко съм разконцентриран и то не само от змията, а и от огромния диамантен пръстен. Не съм сигурен дали не искаш да признаеш нещо?“, попита с усмивка водещият.

След кратка пауза Хейдън отвърна „Може би“, а после премина на „Да, сгодена съм!“.

Панетиер и Кличко имат тригодишна връзка с прекъсване. Двойката се запозна през 2009 г., а през 2011 г. скъсаха до началото на 2013 г. През януари звездите бяха засечени заедно и оттогава са неразделни. Владимир набързо предложи на блондинката и тя прие. Дата за сватбата обаче още няма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари