IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пи Диди е татко на три супермодела

10 октомври 2013 09 12

Трите дъщери на рапъра се изявиха като манекенки в ревюто на Swarovski

Снимка: web.stagram.com

Снимка: web.stagram.com

Явно международната слава не е достатъчна за Пи Диди, тъй като той вече има пълна къща с модели, чиято кариера да започне да менажира. 43-годишният рапър Шон Комбс е горд баща, чиито три дъщери дефилираха на ревюто на Swarovski в Ню Йорк в събота (5 октомври).

Близначките на Диди – Джеси и Д'Лила и полусестра им Чанс (и трите на 7 години) излязоха наперено на модния подиум, а той пусна снимки в социалната мрежа и написа под тях: „Думите не могат да опишат колко съм горд от моите млади дами! Няма по-силно чувство от това!“

Шон допълва, че с три красиви дъщери е баща в беда и че няма да им позволява да правят секс, поне докато не станат на 25 години.

И трите момиченца са родени през 2006 г., като близначките са дъщери на Шон от дизайнерката Ким Портър, докато Чанс е родена от връзката му със Сара Чапман, а Диди пое юридическа отговорност за нея една година по-късно. Комбс има и двама сина на 20 и на 13 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари