IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Хънам се отказа от ролята на Крисчън Грей

14 октомври 2013 06 56

Телевизионният актьор няма да участва в екранизирането на романа „Петдесет нюанса сиво“

Чарли Хънам, Снимка: Reuters

Чарли Хънам, Снимка: Reuters

Тази събота (12.10) феновете на романа“ Петдесет нюанса сиво“ отново попаднаха в неведение кой ще изпълни ролята на впечатляващия Крисчън Грей, след като актьорът Чарли Хънам официално се отказа от нея.

Звездата от сериала „Синовете на анархията“, обясни, че няма достатъчно време да се подготви за ролята покрай телевизионните си ангажименти. Според негови приятели обаче причината е друга – той не иска огромното медийно внимание, което този филм ще му донесе.

„Той мрази вниманието повече от всичко. А участието му в „Петдесет нюанса сиво“ ще го превърне в мегазвезда. Той не иска да бъде суперизвестен. Освен това той мрази да му нареждат какво да прави и как да се държи, а тази роля ще го превърне в някой, който не е“, сподели близък до Хънам пред E! News.

Източникът разкри, че е бил много изненадан от желанието на актьора да участва изобщо в лентата. Феновете на трилогията също не бяха във възторг след обявяването му за новия Крисчън Грей. В онлайн пространството дори тръгна петиция срещу това той да играе водещата мъжка роля.

Главната женска роля пък бе дадена на Дакота Джонсън и до момента се смята, че тя ще играе Анастейша Стийл. Филмът трябва да излезе на екран на 1 август 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари