IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: На диетата на Аткинс съм

15 октомври 2013 11 22

Риалити звездата си призна как е свалила килограмите, натрупани през бременността

Ким Кардашян; Снимка: Splash News

Ким Кардашян; Снимка: Splash News

Само за четири месеца Ким Кардашян се спаси от излишните килограми, които натрупа по време на бременността си и отново си възвърна своята секси фигура. Риалити звездата сподели, че си е водила стриктен хранителен дневник през този период и смята да го сподели със света.
В неделя тя написа в Twitter, че е върнала формите си със строг режим, с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на въглехидрати. „Всъщност правих диетата на Аткинс“, призна тя.
Въпросната диета е на цели 60 години. Д-р Робърт Аткинс развива своя режим, базиран на консумирането на храни, съдържащи белтъчини и ограничаването на въглехидратите, през далечната 1953 г., но както се вижда все още този план е сред най-успешните, поне когато се търсят бързи резултати.

„Тя яде много постни протеини, полезни мазнини като ядки и авокадо, плодове, зеленчуци и сирене“, казва човек от кръга на Ким. „Тя иска да бъде здрава майка и да не увреди качеството на кърмата си с диетата. Лекарят на Ким одобри режима ѝ на хранене в края на юни.“
Според списание Us Weekly риалити звездата е свалила 13 килограма през лятото, а малко преди да роди дъщеря си Норт, е тежала около 90 килограма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Trinity ( преди 10 години )
Е, те снимките се виждат, какво значение колко килограма е точно. Пък и аз нямам нищо против пълничките жени, на някои много им отива, но да не я дават на хората като пример за отслабване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Теодора Драгоева ( преди 10 години )
До лупи: Все пак и с раждането е свалила някое и друго килце :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
лупи ( преди 10 години )
И сега е като една фиданка - само 77 кг. На ръст 160 см. Защо постоянно ни набиват тази т. нар. звезда?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар