IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа седмица без бюджет за Съквартирантите

17 октомври 2013 11 14

Павел, Ваня, Ирина, Пламен и Йоана бяха номинирани „очи в очи“ в Къщата

Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Първите по рода си Номинации „очи в очи“ във VIP Brother 2013 предизвикаха буря от емоции в Къщата. В сряда вечер в лайв изданието по Нова ТВ наяве излязоха истини, които ще променят завинаги отношенията между Съквартирантите.

Номинирани тази седмица са Павел Чернев, Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Пламен и певицата Йоана.

Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на първия ден с нулев бюджет в Къщата на VIP Brother 2013. Съквартирантите няма да разполагат със свои собствени средства и ще разчитат единствено на благоволението на Big Brother. Те ще се окажат в критична ситуация, която ще изисква строга организация и промени на реда в Къщата.

Зрителите ще видят реакцията на номинирания Павел след претърпяната загуба. Макар и до вчера Чернев да изглеждаше напълно спокоен, днес той постепенно ще започне да губи самообладание. Мира Радева ще вдигне триумфална наздравица, но Павел ще откаже подадената празнична чаша и ще бъде първият, поставил на дневен ред темата за двата самостоятелни апартамента в Къщата – семейната спалня на Мира и президентският апартамент, който бе предоставен от Big Brother на Ирина Флорин. Дали крехкият създаден мир между Павел и Мира ще изчезне, ще разберем тази вечер от 20:00 часа.

Единственият спокоен играч след разигралите се събития е Пламен. След като беше изненадващо спасен от зрителския вот, изпреварвайки любимците на България Станка Златева и Тервел Пулев, Пламен отново ще се впусне в своите стратегии. Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще видят следващите действия на най-големия манипулатор в Къщата.

Как ще се справят Съквартирантите без бюджет, какви икономии ще направят и дали е дошъл моментът на най-големия разрив от началото на VIP Brother 2013, предстои да разберем тази вечер точно в 20:00 часа по Нова ТВ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Любо ( преди 10 години )
Аз ще перефразирам заглавието:"Завистта и злобата взеха връх в къщата на Биг брадър" Злобарите нападнаха Ирина Флорин без тя да е виновна. Например аз ако спечеля апартамент от лотария, трябва ли да го върна, за да направя кеф на завистливците?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Антонова ( преди 10 години )
Но вие сериозно ли го гледате това?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар