IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Корицата на Elle с Мелиса Маккарти разбуни духовете

18 октомври 2013 07 01

Списанието излезе с официално изявление по темата

Снимка: сп. Elle

Снимка: сп. Elle

Пълничката, но много чаровна актриса Мелиса Маккарти, която краси ноемврийския брой на списание Elle, САЩ, предизвика много противоречия. В действителност, огромен брой фенове на изданието се разсърдиха, че редакторите му са избрали да снимат Мелиса загърната в огромно палто и с ръце в джобовете, а лицето ѝ се вижда наполовина, закрито с коса.

За това редакторът за култура на Elle – Джун Томас написа обяснение за фотосесията: „Мелиса е заснета в кашмирено палто на Marina Rinaldi. Нашите стилисти работят съвместно със звездите при избора на гардероб за снимките, така че да изберат дрехи, в които те да се чувстват удобно. Мелиса хареса това палто, както и този определен кадър. Ние смятаме, че тя е красива и сме развълнувани, че е част от нашата статия за жените в Холивуд."

Другите звезди на изданието – Рийз Уидърспун и Пенелопе Крус изглеждат доста по-секси на снимките в изданието. Това не е първият път, когато снимка на Маккарти предизвиква противоречия. Критиците твърдяха, че на плаката на филма „Нежна полиция“ Мелиса е ретуширана с Photoshop, така че да не изглежда толкова пълна на фона на слабата Сандра Бълок.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари