IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин се запозна с родителите на годеницата си

21 октомври 2013 06 55

Сюжетът от филма „Запознай се с нашите“ се разигра и за вокала на Maroon 5

Адам и Бехати вече са сгодени; Снимка: Getty Images

Адам и Бехати вече са сгодени; Снимка: Getty Images

Фронтменът на групата Maroon 5 Адам Лавин е забелязан на 19 октомври да обядва с годеницата си Бехати Принсло и нейните родители в ресторант Mozza в Холивуд, Калифорния. Медиите считат, че на тази среща певецът за първи път се е запознал с бъдещите си тъстове, тъй като те живеят в африканската държава Намибия.

„Семейство Принсло пристигна специално от Африка, за да се запознае с годеника на дъщеря си“, твърди източник пред списание US Weekly.

34-годишният Адам предложи брак на 24-годишния ангел на Victoria's Secret през юли т. г. след като двамата бяха разделени за няколко месеца. Що се отнася до плановете им за женитба, двойката сподели, че планира две сватби – една в Лос Анджелис и една в родината на Принсло – Намибия. Очаква се те да се случат идното лято – 2014-та година.

Изпълнителят на хита „One More Night“ доскоро беше заклет ерген и твърдеше, че не намира смисъл в брачната институция, тъй като е дете на разведени родители. Според слуховете обаче, раздялата с Бехати му е подействала като студен душ и той е осъзнал, че я обича прекалено много, за да я остави да му се изплъзне. „Той осъзна, че тя е жената, която е обичал най-много. Разбра, че това с нея е истинска любов“, казва източник, приближен до музиканта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари