IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

33-годишен фен на Бийбър ляга под ножа, за да му стане двойник

21 октомври 2013 09 01

Тоби Шелдън е пръснал близо 100 000 долара, за да заприлича на идола си

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Изглежда сред феновете на Джъстин Бийбър има и хора, които са минали тийнейджърската възраст. 33-годишен почитател на канадеца толкова се вманиачил в идола си, че пожелал да заприлича на него. И тъй като Бийбър е само на 19, подобна промяна налагала доста пластични операции.

Тоби Шелдън от Лос Анджелис пръснал близо 100 000 долара, за да се доближи до визията на Джъстин. Американецът похарчил всичките си спестявания и държал най-вече да постигне усмивка като неговата, пише Contactmusic.

За целта горната му устна била леко повдигната, а долната – леко издута. В момента Тоби се възстановява от последната интервенция, която му е коствала 15 000 долара и е била направена през юли.

В началото Шелдън е започнал промяната на лицето си с ботокс, а по-късно е минал на аквамид. След това се подложил на присадка на коса, след което преминал към лицева пластична хирургия.

За своите трансформации Тоби получил подкрепа от приятелите си, тъй като семейството му нямало никаква представа за неговата мания. Приятелите на американеца дори го наричали Тоби Бийбър, за да го окуражават още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

:) ( преди 10 години )
Абе редакторитее, пиите го това кафе сутрин преди да публикувате бе...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар