IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис и Каруче са приятели с екстри

22 октомври 2013 06 21

Бившите гаджета все още излизат заедно и спят заедно, но нямат връзка

Крис Браун, Снимка: Reuters

Крис Браун, Снимка: Reuters

Крис Браун е намерил чудесен начин да се топли нощем без ангажименти. След като скъса с Риана в началото на годината, той се обърна към бившето си гадже Каруче Тран. Моделът остана приятелка с певеца, дори и когато той я остави заради барбадоската и често бе повод за клюки и напрежение във връзката му с Рири. Ала това не го спря да поддържа приятелски отношения с Тран през цялото време, докато с Риана вече дори не си говори.

Изглежда приятелството не му е достатъчно и според негови близки двамата дори редовно правят секс, без да задълбават отношенията си.

„Те са приятели с екстри и са такива отдавна. Те се целуват, но зад затворените врати правят и други неща. Това не трябва да ви изненадва. Двамата си изкарват чудесно по партита и след това си тръгват заедно. После правят разни неща заедно. Той я харесва, но не желае да се обвързва“, каза близък на Браун пред HollywoodLife.com.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари