IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл е горда с 14-годишната си дъщеря Лили

22 октомври 2013 13 55

Двете дами се забавляваха на модно събитие

Кейт и Лили; Снимка: Getty Images

Кейт и Лили; Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл заведе 14-годишната си дъщеря Лили Мо Шийн на светско събитие в Санта Моника, Калифорния. На партито са присъствали звезди като Рейчъл Зоуи, Ан Хатауей и Ъшър.

40-годишната актриса, позира за първи път официално на червения килим със своята наследница, която все повече и повече заприличва на нея самата.

Бекинсейл се появи в секси червена рокля на Donna Karan, а Лили носеше къса рокля в златисто с ресни. Очевидец разказва, че дъщерята на Кейт, която е от връзката ѝ с актьора Майкъл Шийн, изглеждала супер запленена от модата. След шоуто майката и дъщерята си избрали и си купили дизайнерски чанти, парите от продажбата на които отиват за борбата с рака на гърдата.

Въпреки че по всичко изглежда, че Кейт обича майчинството, тя каза наскоро в интервю, че не е готова за второ дете. Актрисата се раздели с Шийн през 2003 г., а през 2004 г. се омъжи за режисьора Лен Уайзман, от когото няма деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари