IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нападките към фигурата на Джей Ло ѝ помогнали да се харесва повече

22 октомври 2013 14 46

В началото на кариерата си певицата била обект на непрестанни нападки

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

Дженифър Лопес, Снимка: Reuters

През годините Дженифър Лопес е оглавявала не една и две класации за най-сексапилните жени в света. Певицата е известна не само със своите песни и филми, но и с апетитните си извивки. В началото на своята кариера Джей Ло търпяла много критики, свързани с фигурата си. Като нарицателно за певицата се оказало нейното дупе.

Самата Дженифър признава, че в началото на 90-те, когато започнала да се снима в американския сериал „In Living Colour“, била посъветвана да направи промени в тялото си. В интервю за зимния брой на списание Cosmopolitan Latinas певицата си спомня: „Когато започнах в телевизията, хората, дори собственият ми мениджър, ми казваха да направя всички тези промени“.

„Но ти трябва да се изправиш и да кажеш: Няма нищо лошо в мен, моята фигура или това коя съм – ти си този с проблема!“, продължава Дженифър. Според нея, когато човек наистина вярва в нещо, то и другите също започват да вярват в него.


Певицата признава, че именно тези критики я направили по-силна и ѝ дали самочувствие. „В началото семейството ми ме накара да харесвам това коя съм аз и как изглеждам. Тялото ми не беше нещо необичайно в моя квартал“, споделя още Дженифър.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари