IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол и Люис официално се събират

23 октомври 2013 06 44

Двамата изчакват подходящия момент да обявят новината

Никол и Люис; Снимка: Reuters

Никол и Люис; Снимка: Reuters

В звездния Холивуд връзките са сложно и доста несигурно нещо. Двойките постоянно се събират и разделят и изглежда не могат да вземат окончателно решение за личния си живот. Такъв е и случаят на Никол Шерцингер и Люис Хамилтън. Звездите се разделиха през юли след 5-годишна динамична връзка, ала няколко месеца по-късно отново се събират.

Никол дори реши да напусне „X Factor“, за да прекарва повече време с Хамилтън. А според техни близки е въпрос на време двамата да обявят официално, че отново са двойка.

„Никой от тях не иска да минава през цялата болка отново, така че те изчакват подходящия момент, за да кажат „да, пак сме заедно“, каза източник пред yahoo.

„Никол се раздава повече от Люис в момента и дори намали ангажиментите си в „X Factor“. Но картите са сложени на масата и те работят върху възобновяването на връзката си“, добави той.

Миналата седмица влюбените се срещнаха тайно в хотел, но бяха уловени от папараците, когато колата на пилота от Формула 1 се счупи. Освен това звездите прекарват часове в разговори един с друг по телефона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари