IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким е с 20 кг по-малко след раждането

24 октомври 2013 06 37

Още 3 кг делят Кардашян от мечтаната фигура

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Ким Кардашян, Снимка: Reuters

Отслабването на Ким Кардашян след раждането на дъщеря ѝ Норт Уест се превърна в една от ежедневните теми на медиите. И те може да се гордеят с брюнетката, защото три месеца след като стана майка, тя успя да свали 20 кг.

За Кардашян възвръщането на предишните ѝ форми бе въпрос на чест и тя се трудеше неуморно. Звездата дори отказваше да излиза от дома си, докато не докара „вид“, за да не я снимат папараците и да се превърне в обект на подигравки. През последния месец обаче Ким все по-често си подава носа навън и това не е случайно. Дамата почти е достигнала идеалната за нея фигура, като от нея я делят само 3 кг.

„Бременността за мен беше доста по-тежка от това, което хората виждаха в шоуто ми и медиите. Така че сега се чувствам добре, когато отново съм себе си“, каза дамата пред People.com.

Ким има още един повод за радост и това е годежът ѝ с Кание Уест, таткото на нейното момиченце. Навръх рождения ѝ ден на 21 октомври, певецът най-накрая предложи брак на изгората си и брюнетката вече усилено планира сватбата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари