IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Тори Спелинг не може да си позволи вазектомия

24 октомври 2013 07 25

Семейството е изправено пред сериозни финансови проблеми

Тори и Дийн; Снимка: Reuters

Тори и Дийн; Снимка: Reuters

Съпругът на Тори Спелинг – Дийн Макдърмът не може да си позволи да си направи вазектомия, тъй като финансовото състояние на семейството му не е никак розово. 40-годишната Тори и Дийн вече имат цели четири деца – Лиъм (6), Стела (5), Хати (2) и Фин (1) и не искат повече. Бизнес мениджърът на семейството ги е предупредил обаче, че въпросната медицинска процедура е твърде скъпа и ще се отрази зле на техния малък бюджет.

Доходите на съпрузите в момента са минимални, след като тяхното риалити шоу беше свалено от екран миналата година. Бившата звезда от сериала „Бевърли Хилс 90210“, каза за списание People следното: „Ние не разполагаме с огромно състояние и в момента живеем с по-ограничени средства. В момента, нито аз, нито Дийн имаме постоянна работа.“

Тори е наследница на покойния холивудски продуцент Аарон Спелинг, но наследи едва 800 хиляди долара от богатството му, след смъртта му през 2006 година. Повечето пари на Аарон останаха за майка ѝ.
Актрисата и мъжът ѝ в момента живеят в малко имение в Лос Анджелис, но то не е тяхно, а е под наем. Тори натрупа големи медицински сметки по време на четвъртата си бременност, която беше проблемна.

Русокосата дама призна, че се надява да припечели пари следващата година, след като новия ѝ сериал „Mystery Girls“, в който участва с близката си приятелка Джени Гарт, се завърти по телевизия АBC Family .

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари