IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Дорнан сменя Чарли Хънам в „Петдесет нюанса сиво“

24 октомври 2013 07 46

Бившият модел на Calvin Klein е новият избор на продуцентите за ролята на Крисчън Грей

Снимка: Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

Кой ще изиграе горещият Крисчън Грей от романа „Петдесет нюанса сиво“? След като Чарли Хънам се отказа от ролята, по-малко от месец след като първоначално я прие, продуцентите набързо са намерили негов заместник. През август 2014 година екранизацията на романа трябва да излезе на големия екран, а от началото на годината голям проблем се оказва намирането на актьор за ролята на главния герой. Според Variety решението е взето и това ще бъде сексапилният бивш модел на Calvin Klein и герои от сериала „Имало едно време“ – Джейми Дорнан.

Хубавецът ще си партнира с Дакота Джонсън, която влиза в ролята на Анастейша Стийл. Неотдавна се заговори, че Райън Гослинг и други негови колеги са отказали да изиграят Крисчън Грей. Тогава имената, които се спрягаха за ролята, бяха на звезди като Мат Бомър, Александър Скарсгард, Иън Сомърхолдър и Алекс Петифър. Според някои медии фаворит на продуцентите и авторката Е. Л. Джеймс е бил Робърт Патинсън.

Джейми с Ева Мендес, Снимка: Calvin Klein

Чарли Хънам изненада всички с решението си да се откаже от участие в продукцията. Когато се обяви, че той е новият Крисчън Грей, актьорът от „Синовете на анархията“ показа силен ентусиазъм. После обаче негови близки издадоха, че той се е стреснал от вниманието, което ще получи и затова се е отдръпнал. „Той не иска да бъде класифициран като определен тип актьор, което ще се случи след участието в тази продукция. Чарли се отказа от проекта, защото не иска това да повлияе на кариерата му и в бъдеще. Напрежението е голямо.“, сподели негов приятел пред сп. People.

Друга вероятна причина е смъртта на бащата на Хънам, който почина през май 2013. Чарли спомена бегло, че през последните месеци се е справял със семейни проблеми и дори сподели, че планира да се завърне в родната Англия за малко, за да бъде заедно със семейството си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари