IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери пие по 26 хапчета на ден

25 октомври 2013 08 06

Дамата набляга на витамините и добавките

Кейти Пери, Снимка: Reuters

Кейти Пери, Снимка: Reuters

Наскоро Кейти Пери сподели пред в. Sunday Tomes, че след раздялата със съпруга си Ръсел Бранд е прекарала две седмици в леглото си. Това обаче не е толкова плашещо, колкото признанието ѝ, че пие по 26 хапчета на ден.

Певицата сподели искрено пред Daily Mail и че компания по време на пътуванията ѝ прави плюшено мече, а освен това тя е убедена и в съществуването на извънземни. Е, по този въпрос със сигурност може да си поговори с Риана, която се оказа, че плаща на ловец на НЛО, за да я информира дали има летящи съмнителни субекти в небето, тъй като като малка е прекарвала пред вратата си часове наред в очакването им.

Пери издаде, че не е луда, но има психично заболяване. Дамата страда от обсесивно-компулсивно разстройство. Хапчетата, които приема, обаче са предимно витамини и хранителни добавки.

В новия брой на Vanity Fair Кейти сподели, че естественият цвят на косата ѝ е „катериче кафяво“, мечтае да отиде на Мачу Пикчу, а любимата ѝ модна къща е Chanel.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари