IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит се отказа от сапуна

28 октомври 2013 10 28

Актьорът смята, че той подпомага стареенето

Брад Пит, Снимка: Getty Images

Брад Пит, Снимка: Getty Images

Актьорът Брад Пит се е отказал от хигиенизирането със сапун и ще мине на алтернативни методи за почистване. Звездата вече се мие с комбинация от лимони, вода и ябълков оцет, като според него това е по-добре за околната среда.

„Брад сподели, че е чел за токсините в сапуна, особено в антибактериалния и смята, че използването му, както и на средствата против изпотяване, са не само лоши за околната среда, но и подпомагат стареенето“, разкри източник, цитиран от Female First.

Този ход обаче никак не се нравел на половинката му Анджелина Джоли и шестте им деца. Близки до актьора издават, че семейството му го оприличава на „овчарка“ заради миризмата му, а децата дори започнали да го наричат „смърдящ татко“.

„Анджи се съгласи да му се смеят и да го наричат така, само докато той е далече от тях“, добави друг източник. В момента Пит е в Лондон, където снима лентата „Fury“ („Ярост“), докато Джоли режисира втория си филм „Unbroken“ в Австралия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

mary ( преди 10 години )