IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу си оперирала носа на 16 години

29 октомври 2013 07 42

Ринопластиката буквално променила живота ѝ

Лиса Кудроу; Снимка: Reuters

Лиса Кудроу; Снимка: Reuters

Звездата от сериала „Приятели“ Лиса Кудроу сподели, че си е направила пластична операция на носа, когато е била на 16 години, тъй като той бил „отвратителен“ преди процедурата.
В ново интервю за Evening Post 50-годишната актриса разказва, че в пубертета често е ставала мишена за подигравките в училище, точно заради странната форма на носа си.

„Ринопластиката промени живота ми буквално. Имах отвратителен нос. През лятната ваканция, когато бях на 16 години, точно преди да отида в нова гимназия, се подложих на операцията. Така че имаше много хора, които не знаеха как съм изглеждала преди. Това беше много, много добра промяна.“

Хирургическата намеса настъпва след като Лиса преживява много трудна година в прогимназията, когато двамата ѝ най-добри приятели решават, че вече не искат да общуват с нея, за да не застават и те на мушката на подигравките от по-популярните ученици.

Може би несъзнателно Кудроу е използвала някои от тези стари чувства в ролята си на сладката неудачница Фийби Буфе в хитовия телевизионен сериал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари