Актрисата от „Джанго без окови“ Кери Уошингтън очаква първото си бебе, а щастливата вест идва само четири месеца след като се омъжи през лятото.
36-годишната шоколадова красавица сключи таен брак с американската футболна звезда Намди Асомуга (професионалния куотърбек) в края на месец юни, а сега двойката се подготвя за своето първородно дете.

Източник, близък до Кери, разказва за списание Us Weekly следното: „Тя е в четвъртия месец и всъщност забременя веднага след сватбата.“ 31-годишният спортист и Кери имаха връзка една година преди това, но никога не са се появявали заедно на публични места.

Още по темата

Уошингтън е пословична с това, че категорично отказва да обсъжда личния си живот с медиите, но че това ѝ причинява известна болка. Тя каза: „Мразя пазенето на тайни. Това е много трудно нещо за мен, защото аз съм емоционална и винаги искам да говоря за нещата, които ми се случват. Опитвам се обаче да не разкривам детайли от живота си, а да говоря предимно за работата си. Давам всичко от себе си за всяка своя роля и не искам хората да се разсейват с клюките за личния ми живот.“