IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оуен Уилсън ще отглежда детето си заедно с Каролайн Линдвист

30 октомври 2013 15 50

Актьорът и бъдещата майка обаче не смятат да се събират

Оуен Уилсън; Снимка: Reuters

Оуен Уилсън; Снимка: Reuters

Наскоро стана ясно, че Оуен Уилсън ще става баща за втори път. Майката на бъдещото му дете е треньорката Каролайн Линдвист, която в момента все още е омъжена за друг. Двамата взели решение да отглеждат бебето си заедно, макар да нямат връзка.

Всъщност Каролайн не живее със своя съпруг повече от една година. Оуен и треньорката от шведски произход са дългогодишни приятели. Каролайн за пръв път проговори за бременността си, като разкри, че двамата с актьора никога не са имали сериозни взаимоотношения.

Пред Klick! Бъдещата майка заяви: „Оуен и аз решихме да имаме дете, въпреки че нямаме връзка. Всъщност нито един от двамата не планира да се събираме“. Каролайн разкри още, че в момента е бременна в шестия месец. Тя описва отношенията си с актьора като „двама близки приятели, които ще имат заедно бебе“.


Бъдещите родители очакват с нетърпение появата на детето си в края на януари. Треньорката опроверга слуховете, че Оуен някога е бил неин клиент. Всъщност двамата се запознали през 2007 година, малко след като актьорът се разделил с Кейт Хъдсън.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари