IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Бранд и Ноел Галахър ще отварят бар заедно

31 октомври 2013 11 41

Заведението ще се намира в Северен Лондон

Ръсел Бранд; Снимка: Getty Images

Ръсел Бранд; Снимка: Getty Images

Ръсел Бранд и Ноел Галахър планират да отворят бар заедно, но не за да се напиват в една компания, а за да търсят таланти. Заведението ще се намира в Северен Лондон, а идеята на двете британски знаменитости е да дадат поле за изява на младите и талантливи професионалисти в артистичния бранш.

Популярният комик и бившата звезда от групата „Oasis“ се надяват заведението им да повтори успеха на арт клуб „Boogaloo“ в Хайгейт (предградие на Лондон, в близост до богаташкия квартал Хамстед), който е известен с модерната си атмосфера и жива музика.
Източник, близък до Ръсел и Ноел, казва пред вестник Daily Star следното: „Планът им е да привлекат млади артисти от всички сфери на изкуството, които да демонстрират своите таланти. Това беше идея на Ръсел, но Ноел изцяло я подкрепи.“

Двамата прочути англичани са приятели от много години, а Ръсел дори държа реч на сватбата на Ноел със Сара Макдоналд през 2011 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари