IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Колинс помага на Зак Ефрон да стои трезвен

31 октомври 2013 12 10

Актьорът се опитва да страни от пороците, за да не съсипе съвсем кариерата си

Зак Ефрон, Снимка: Reuters

Зак Ефрон, Снимка: Reuters

Зак Ефрон е само на 26 години, а вече два пъти е посещавал рехабилитационна клиника, за да се избави от пороците си – дрога и алкохол. В момента актьорът излиза с колежката си Лили Колинс и той, и близките му смятат, че тя е жената, която може да го държи далече от този начин на живот, който сигурно ще му коства кариерата.

В началото на кариерата си Ефрон направи няколко силни филма като Hairspray, 17 Again, Charlie St. Cloud и The Lucky One. След това обаче той не си избира добри роли и последните му участия в ленти като The Paperboy и At Any Price не му донесоха добри приходи.

„Зак може да прави много лош избор на роли. Или пък може би не получава добри предложения. Но във всеки случай той трябва да преразгледа кариерата си и да направи запомнящо се завръщане на екрана, иначе скоро ще го забравят“, сподели негов близък пред RadarOnline.

Миналия месец Ефрон предруса с оксикодон, смесвайки го с алкохол и се наложи да бъде изведен настрани от гостите на партито, на което беше. Изглежда това го е стреснало и той се опитва да пази приличие в последните седмици, като много му помага и половинката му Лили Колинс.

Дъщерята на Фил Колинс е идеалната „партия“ за синеокия актьор, защото не пие и не употребява наркотици.

„Лили е перфектна за Зак. Тя е млада, красива и много умна, а освен това не пие и не се дрогира. Зак е наясно, че ако иска да спаси кариерата си, трябва да остане трезвен и излизайки с жена като нея, това е доста по-лесно“, каза приятел на актьора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари