IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се събират

1 ноември 2013 07 18

Актьорите си дават още един шанс

Кристен Стюарт, Снимка: Reuters

Кристен Стюарт, Снимка: Reuters

На фона на всички двойки, които се разделят и развеждат, новината, че Кристен Стюарт и Робърт Патинсън се събират, е като глътка свеж въздух. Двойката е решила да си даде още един шанс след 3-часов разговор в дома на актьора в Бевърли хилс тази сряда (30.10).

Брюнетката се раздели с Роб през май тази година след 4-годишна връзка. Тогава той реши, че не може да преживее предателството ѝ – изневярата ѝ с режисьора Рупърт Сандърс, която се случи в края на лятото на 2012 г.

След като двамата са си поговорили хубаво, те са се качили на колите си и са тръгнали в различни посоки, с надеждата да не бъдат засечени от папараците, пише Female First.

Говори се, че актьорите са прекарали известно време заедно през август тази година, като още тогава имаше слухове, че се събират.

„Вероятно пак ще станат двойка. Роб е обсебен от нея“, каза тогава източник.

Макар че Патинсън бе обявен за гадже на щерката на Шон Пен Дилън, изглежда, че той не е престанал да изпитва чувства към Стюарт. По същото време се говореше и че Кристен има отношения с колегата си от „Camp X-Ray“ Лейн Гарисън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари