IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Зидарова стана булка за Хелоуин

1 ноември 2013 09 29

Актрисата не изневери на „страховития“ празник и вкара нещо по-зловещо във визията си

Деси Зидарова и Славена Вътова, Снимка: Дориян Тодоров, disco.bg

Деси Зидарова и Славена Вътова, Снимка: Дориян Тодоров, disco.bg

Моделът и актриса Деси Зидарова надмина всички с тазгодишния си избор на костюм за Хелоуин! В столичния клуб Bedroom, където се състоя конкурс за най-атрактивно преобразяване, Деси се превъплъти в образа на булка и спечели симпатиите на публиката и първото място. На втора позиция бе класиран костюмът на Борис Гълъбов като граф Дракула, а на трето – петима младежи, успешно маскирали се като пожарникари.

Преобразяванията бяха оценявани от компетентно жури, в състава на което беше „Мис България 2006" Славена Вътова, която напоследък се появява в „Секс, лъжи и телевизия“ и като ководеща на „Следващият, моля“. Заедно с нея в ролята на съдник влезе и топгримьорът Зоран Коцов, който се грижи за някои от най-известните холивудски актьори, снимащи у нас. Сценографът Донка Боева, гримирала топдиджеите Санди Рибера, Армин ван Бюрен и Даш Берлин и правила костюми за купоните на Дейвид Гета и Тиесто, също даде своята оценка за най-ексцентричен вид.

Славена Вътова, Снимка: Дориян Тодоров, disco.bg

Сред гостите бяха забелязани спряганите за двойка – певицата Мона Недева от филма „Революция Z" и операторът на лентата – Радослав Гочев, актьорът от „Стъклен дом“ – Дарин Ангелов, бившите мъже на Ирен Онтева – Христо Сираков и Давид Бучолини, моделът Гери Аролска.

Изкушените от древната келтска традиция родни купонджии се забавляваха до сутринта, маскирани като полицаи, медицински сестри, гейши, терористи, монахини, вещици, вампири... Истински фурор предизвикаха костюмите на Лейди Гага, Мадона, Адел, Лени Кравиц, Ейми Уайнхаус, Пинк и Шер. По традиция всяка година заведението организира необикновен Хелоуин, като тази той бе посветен на MTV изпълнителите и мина под надслов We love music.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари