IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

H&M открива първи магазин на бул. „Витоша“

5 ноември 2013 13 30

Модната марка има вече 7 магазина в София

Снимка: H&M

Снимка: H&M

Шведската модна компания H&M открива 7-ми магазин в София на 14-ти ноември, точно в 11 ч. Това е първият магазин на H&M в България, който ще бъде разположен на търговска улица, а именно на бул. „Витоша“ 6.

„Изключително сме развълнувани да открием обект на ключова локация като бул. „Витоша“. Това е първият ни магазин на търговска улица в България и ние сме убедени, че скоро ще стане любима шопинг дестинация за феновете на модата. Наша мисия е да предлагаме качество и мода на най-добри цени. И с този прекрасен нов магазин ние се приближаваме още повече до нашите клиенти“, заяви Доминик Фантачино, Регионален Мениджър на H&M за България.

На 14-ти ноември H&M ще отпразнува откриването на новия си магазин с ваучери на стойност 20 лв. за първите 100 клиенти.

Снимка: H&M

H&M „Витоша“ 6 ще бъде разположен на3 етажа и обща площ 2 300 кв. м. Ще предлага мода за жени, мъже и деца, включително и колекциите Ladies Trend, Everyday, Sport Ladies, H&M+, Divided, H&M Man и Small Kids. Магазинът ще бъде отворен за клиенти от понеделник до неделя, 10:00 до 21:30 ч.

От 14 ноември в 11:00 ч. ексклузивно в H&M бул. „Витоша“ ще бъде налична дизайнерската колекция на H&M с парижката дизайнерка Изабел Маран. За H&M Изабел създава облекла, вдъхновени от неповторимия й стил, микс от градска самоувереност, бохо шик и рокендрол настроение.

Вижте кадри от представянето на колекцията на Исабел Марант в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари