IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл: Всеки трябва да пости веднъж в седмицата

5 ноември 2013 14 28

Според топмодела по този начин хората могат да имат по-дълъг живот

Наоми Кембъл; Снимка: Reuters

Наоми Кембъл; Снимка: Reuters

Наоми Кембъл не крие за своето минало пристрастяване към кокаина. Сега обаче топмоделът е нов човек – без зависимости и с ново мислене за храната като извор на живот. Наоми е на мнение, че всеки човек трябва да пости веднъж в седмицата. 43-годишният модел смята, че редовно хората трябва да прочистват телата си.

Супермоделът вярва, че именно подходящият хранителен режим може да се окаже ключът към дълголетие. „Мисля, че всеки трябва да пости най-малко веднъж седмично. Ние ядем толкова много различни неща. Аз мисля, че е добре да изчистите червата си, защото по този начин може да удължите своя живот“, споделя още Наоми.


Неотдавна черната перла прочисти организма си, предприемайки строга диета, включваща само плодови и зеленчукови сокове. Не се заблуждавайте обаче, че моделът ще се затвори в кухнята, за да приготвя своята „храна“. Наоми признава, че не приготвя сама соковете, тъй като на много места вече продават такива.

Майката на модела, Валъри Морис, която пребори рака на гърдата, сподели в списание: „Опитвам се да правя всичко в умерени количества. Не пия алкохол и спрях да ям свинско и пилешко месо. Ако хора от вашето семейство са имали рак, вгледайте се по-внимателно в това, което слагате в тялото си“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари