IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Ричардс отказва да се грижи повече за децата на Чарли

6 ноември 2013 07 19

Те се държали агресивно към нейните момичета и кучетата ѝ

Денис Ричардс, Снимка: Reuters

Денис Ричардс, Снимка: Reuters

Актрисата Денис Ричардс вече не иска да отглежда близнаците на Чарли Шийн и Брук Мюлер. 42-годишната дама временно се грижеше за 4-годишните момчета на бившия си съпруг, докато майка им лекуваше зависимостта си към дрогата и алкохола в клиника. Ричардс обаче се притеснява за собствените си дъщери от брака ѝ с Шийн – не могат да търпят агресията на момчетата.

9-годишната Сам, 8-годишната Лола и осиновената 2-годишна Елойс не се разбирали с момчетата, които се държали агресивно към тях и домашните им любимци. Майка им толкова се ядосала, че дори написала писмо до Държавния отдел за семейна и детска грижа в Лос Анджелис, в което обвинява Брук за поведението на синовете ѝ.

Дамата описала различни случки с насилие, като една от тях била как едно от хлапетата на Мюлер хвърлило играчка в лицето на Сам и се наложило Денис да я заведе на лекар след това.

Ричардс обяснила на държавните органи, че момчетата се побъркали, след като прекарали малко време с майка си. Актрисата и Чарли Шийн си разделиха попечителството върху близнаците, докато Мюлер докаже пред съда, че вече е чиста и може да се грижи за тях. Бившето момиче на Бонд безкористно прие да се грижи за тях и дори отказа на Чарли парите, които той ѝ предложи заради това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари