IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Кристен сватосва дъщеря си с Робърт

6 ноември 2013 08 06

Първата тайна среща на актьорите след тяхната раздяла била провокирана от майката на Кристен – Джулс

Кристен и Робърт; Снимка: Reuters

Кристен и Робърт; Снимка: Reuters

Любовната история между Кристен Стюарт и Робърт Патинсън е достойна за още една филмова поредица с участието на звездите. След няколко раздели и разкритата афера на Кристен, двамата актьори поеха всеки по своя път през май месец тази година.

Изглежда бившата двойка е решила да си даде още един шанс. Стана ясно, че в края на миналия месец Кристен и Робърт са се срещнали в дома на актьора в Бевърли хилс. Най-интересното е, че инициатор на тази среща била майката на актрисата – Джулс. Според приятели на звездите именно тя организирала тяхната първа тайна среща.


Джулс, както и самата Кристен, били силно притеснени за безбройните купони на британския актьор. Източник заяви пред списание Grazia: „Джулс е като сурогатна майка на Робърт в Лос Анджелис и тя протегна ръка към него, като го покани да се види с Кристен. И двете бяха много притеснени за него“.

Според същия източник звездите от „Здрач“ са се видели вече няколко пъти. „Тя (Кристен) се опитва да помогне на Робърт да се върне отново към нормалния живот. Тя все още е лудо влюбена в него“, допълни още анонимният източник. Според него Кристен се надявала, че тези срещи са сигнал за началото на едно романтично помирение. Робърт от своя страна пък споделил пред приятели, че не вижда дългосрочно бъдеще в отношенията си с актрисата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари