IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет-Смит свали халката и смени косата

6 ноември 2013 08 40

Актрисата се появи сама на светско събитие, с което потвърди раздялата си с Уил

Джейда Пинкет-Смит, Снимка: Getty Images

Джейда Пинкет-Смит, Снимка: Getty Images

Тя не се е появявала публично със съпруга си от два месеца. А след като свали и халката и промени прическата си, на всички стана ясно, че Джейда Пинкет-Смит се чувства необвързана.

В началото на този месец актрисата и съпругът ѝ Уил Смит се разделиха, но не беше ясно дали е окончателно, тъй като слухове, че бракът им не върви, се прокрадват повече от година. Звездите обаче вече не излизат заедно, а този понеделник (4.11) Джейда дори се появи на светско събитие сама. Актрисата уверено позираше по време на Make Equality Reality в Западен Холивуд, като на всички направи впечатление липсата на халката ѝ и новата ѝ прическа. А нали знаете, че когато една жена си смени прическата, това означава ново начало ... поне така се говори.

Джейда и Уил имат 15 години брак и две деца. От 2011 г. обаче има спекулации, че не живеят в домашна идилия. Пинкет-Смит дори бе обвинена от някои медии, че кръшка на мъжа си с Марк Антъни, което дамата категорично отрече.

Официално изявление по повод раздялата им няма. Нито Уил, нито Джейда са коментирали публично промяната в семейния си живот. На 23 октомври обаче актрисата бе на благотворителна вечеря в Балтимор, където каза: „Когато със съпруга си преминаваш през буря, трябва да спреш да мислиш за това какво си очаквал и вярвал, че ще бъде един съпруг/съпруга“, с което подсказа, че двамата не са заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари