IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Венета гаджето на русата Златка цъфва и при Николета

6 ноември 2013 11 31

В предаването за своя любовен живот и романи ще говори и още една силиконка, изгряла след „Островът на изкушението“ – Калина

Гаджето на Златка - Георги, Снимка: Поверително от NL

Гаджето на Златка - Георги, Снимка: Поверително от NL

Малко след като Златка Райкова се появи с гаджето си – ММА боеца Георги в предаването на Венета Райкова, младежът ще спечели малко слава и като участва в шоуто на Николета Лозанова „Поверително от NL".

Този уикенд съпругата на Валери Божинов ще се разрови в живота и на бившия любим на блондинката Благой Георгиев.

В предаването гост ще бъде и Калина Паскалева. И тя като Златка Райкова стана известна у нас, след участието си в риалитито „Островът на изкушението“. След това брюнетката си пробва късмета и като водеща, докато накрая не хвана „перото:" и не се превърна в автор на поредицата „Дневниците на една к*рва“.

Калина, Снимка: Поверително от NL

Калина бе спрягана за любовница на Гонзо, като вярно ли е това или не тя ще коментира в ефир.

В нова светлина ще се покаже една от най-обичаните български звезди – Део. Пред смаяния поглед на гост-водещия Витомир Саръиванов Део сподели, че ще се снима с новата си половинка Мариана само срещу пари. „Може да е брутално и скандално, може да ме обявят за луд, но ако ще се показваме заедно с Мариана, искам да е ексклузивно и да изкарам пари от това“ – сподели блондинът пред Витомир Саръиванов. Водещият на дейли епизодите в Музикална Академия разкрива още, че изпитва вина и отговорност към родителите на Лора и споделя за връзката си с нея и новата любов:

Део и Вито, Снимка: Поверително от NL

„Имахме кризи и в петата, и в седмата година. Знам само, че един ден, като се обърна назад, ще мога да оценя какво точно ми се е случило. Този опит ми помага да се насладя на човека, с когото съм в момента. Когато се запознах с Мариана, все още бях с Елена. Имах чисти подбуди, исках да я снимам в наш клип. Сега е с мен!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари