IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Лено засрами Лиъм Хемсуърт в шоуто си (ВИДЕО)

6 ноември 2013 14 00

Водещият пусна клип от началото на кариерата на австралийския хубавец

Лиъм на премиерата на новия филм на брат си Крис Хемсуърт; Снимка: Getty Images

Лиъм на премиерата на новия филм на брат си Крис Хемсуърт; Снимка: Getty Images

В момента Лиъм Хемсуърт е един от най-търсените актьори в Холивуд, а славата му се дължи най-вече на ролята му в хита „Игрите на глада“. Но в началото на кариерата си, амбициозният австралиец е правел неща, които към днешна дата го смущават.

23-годишният актьор се изчерви, докато наблюдаваше видеоклип в шоуто на Лено, в който е на 18 години и се опитва да прелъсти една по-възрастна жена, обут само по чифт бели слипове и обелвайки банан със съблазнителни движения.

Въпреки че той леко се смути от въпросния клип, феновете му без съмнение ще бъдат доволни да видят за пореден път мускулестото му тяло, което омагьоса Майли Сайръс, а после разби и сърцето ѝ.

В интерес на истината участието на Лиъм в сериала, наречен "Satisfacton", от който е въпросното видео, е било най-успешната му работа в родната Австралия. Поредицата се е излъчвала между 2007 – 2010 година, а сюжетът на сериала се е въртял около живота на група жени, които са били първокласни проститутки. Малкият брат на Крис Хемсуърт е имал малка поддържаща роля в шоуто, като се е подвизавал като герой на име Марк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари