IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън заряза имиджа на добро момиче

7 ноември 2013 08 04

Актрисата си отряза дългата коса и си направи пиърсинг

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дженифър Анистън дебютира нов пиърсинг на хрущяла на ухото си, ден след като се показа с къса прическа. Изразителният нов аксесоар и новата по-модерна визия на 44-годишната актриса бяха публикувани в Instagram от нейната добра приятелка – гримьорката Гучи Уестман.

Анистън сподели пред сайта на списание Vogue, че е отрязала 15 см. от косата си, защото се била „отегчила“ от нея. Тя каза: „Това е стимул, който изпитах на момента. Това е всичко, но не съжалявам. Чувствам се страхотно, сякаш съм по-лека."

Тя добави: „Аз съм едно от онези момичета, които се подстригват, за да си върнат здравата коса и да поправят всички онези щети от боята за коса и подобни неща. Забавно е човек да се променя от време на време.“
Джен показа новата си къса прическа в Лос Анджелис в понеделник (4 ноември).

Анистън носеше дълга коса от 90-те години насам (от първия сезон на сериала „Приятели“) и тя е една от нейните запазени марки. Новият ѝ външен вид може да е шик, но е истински шок за феновете ѝ, които са свикнали да се възхищават на гъстата ѝ, дълга, тъмно-руса коса.
Джен разкри също пред Vogue, че след няколко седмици започва снимките на „Шефове гадняри 2".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари