IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид стана секси моторист

8 ноември 2013 07 37

Актьорът смени бельото с кожено яке

Снимка: Belstaff.

Снимка: Belstaff.

Дейвид Бекъм е считан за един от най-стилните мъже в света. А когато се появи и по бельо в поредната реклама на своята линия, към стилен се добавя и определението секси. Сега съпругът на Виктория реши да добави още нотки към обаятелната си личност – тази на опасен мъж, превръщайки се в моторист за рекламата на модния лейбъл Belstaff.

Бекъм ще бъде лице на британската марка през 2014 г., ала вече е заснел някои от рекламните кадри. В един от тях той се мотае с група мотористи из Великобритания. Позирането идва някак естествено за Дейвид и той е полегнал на земята, като зад него се вижда млада девойка. Ексфутболистът е с набола брада и коси зализани назад, така че да изглежда максимално небрежно.

На гърба си Бекъм носи тениска и кожено яке. За да се впише в образа на моторист, той носи и специални панталони. В миналото Дейвид е признавал, че обожава мотори и ето, че мечтата му да яхне един се сбъдна.

Освен това по време на снимките на кампанията Бекъм сподели, че харесва самата марка. „Преди пет или шест години си търсех яке за мотор. Попаднах на това винтидж яке с марката Belstaff и оттогава не съм го свалял от гърба си“, изчетка лейбъла спортистът.

Снимка: Belstaff

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари