IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър не бил с проститутка (видео)

8 ноември 2013 08 04

Момичето, което го снима как спи, не е на повикване

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, Снимка: Reuters

Тези дни в нета плъзнаха снимки на спящия Джъстин Бийбър. Те бяха направени от момиче, с което той очевидно е прекарал нощта след концерта си в Рио. И тъй като се появиха спекулации, че девойката е проститутка, близки до канадеца побързаха да опровергаят слуха.

В краткото видео се вижда спящият блажено Бийбър, а след няколко секунди и авторката на клипчето обръща камерата към себе си. Малко преди да излезе от стаята, тя се обръща към него, изпращайки му въздушна целувка.

Видеото се появи в YouTube на 6 ноември. А неговата авторка се казва Тати Невс, пише блогърът Перес Хилтън. Той предполага и че девойката е пуснала клипчето след като е правила секс със звездата. От кадрите обаче това не може да бъде заявено категорично.

В действителност от обкръжението на канадеца твърдят, че тя не е проститутка, а една от гостите след концерта. Те обясниха, че Бийбър е наел имение в Рио и е вдигнал парти след концерта и девойката е била на него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари