IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Анистън и Памела и Дженифър Лорънс си отряза косата

8 ноември 2013 11 17

Младата актриса последва примера на по-възрастните си колежки

Дженифър Лорънс; Снимка; Facebook

Дженифър Лорънс; Снимка; Facebook

Дженифър Анистън и Памела Андерсън изненадаха феновете си след като в началото на седмицата се появиха с къси коси. Дългите, руси гриви бяха емблематични за Джен и Пам, но те все пак се осмелиха да се разделят с тях.

Дългата коса обаче все още не е запазена марка за младата звезда Дженифър Лорънс и тя без проблем реши да експериментира с нова, къса прическа в стил „Боб“, която очевидно се превръща в модерна тенденция напоследък (тези дни и Селена Гомес дебютира по-къса коса)

Хубавото в случая е, че на мис Лорънс доста ѝ отива дължината до брадичката и бретон на една страна. С този симпатичен вид, като че ли момичешкият ѝ чар се удвоява.

Актрисата от „Игрите на глада“, която в началото на годината спечели награда „Оскар“ (за ролята си в „Наръчник на оптимиста“), се е пошегувала за новия си стил така: „Току-що се подстригах, за да влудя режисьора Франсис Лорънс. Направих го само, за да го подразня."

При всички случаи на Дженифър ще ѝ се наложи да носи дълга черна перука за ролята си в лентата „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1“, която започва да се снима идната година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари