IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър не е анорексичка

9 ноември 2013 06 30

Актрисата просто залага на фитнеса

Рене Зелуегър, Снимка: Reuters

Рене Зелуегър, Снимка: Reuters

Напоследък излязоха обезпокоителни заглавия относно актрисата Рене Зелуегър. Дамата, която гледахме в „Бриджит Джоунс“ – пухкава и срамежлива, сега е драстично по-слаба. Това породи слухове, че има някакво хранително разстройство, като залозите бяха за анорексия.

Пред Daily Express обаче звездата заяви, че няма проблем с храната и не е обсебена от теглото си. „Когато четеш за себе си неща от сорта, че умираш от глад или имаш анорексия, е доста разстройващо и нечестно“, каза актрисата.

Въпреки че понякога ѝ се налага да си играе с теглото заради роли, Зелуегър отрича да има каквито и да е проблеми и да го прави извън снимачната площадка.

„Начинът ми на живот е такъв, че запазвам разсъдъка си, благодарение на тренировките в залата“, обясни Рене.

Близък до звездата разкри, че тя наистина спортува сериозно и дори е замъкнала гаджето си Дойл Брамъл Втори на спининг в Калифорния. „Изглеждаше много щастлива и двамата се чувстват страхотно един с друг“, добави още информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари